Perioden 2010-2014

I perioden 2010 til 2014 ble det lagret resultater, bilder og graderinger.
Frem til denne perioden/sidene er gjennomgått og eventuelt flyttet over til nyhets-delen, så blir sidene flyttet hit.
Dette er en del jobb, og blir begynt på når resten av hjemmesiden er ferdig.

  • Fra graderings-sidene skal navn bli overført til bilder i nyhetsseksjonen slik at man kan få opp tilhørende bilde. Finnes det ikke noe bilde så blir det laget en tekst side (gjelder per graderings-dag).
  • Resultater-sidene skal sjekkes mot nyhets-sidene for å se om alt ligger inne.
    Hvis noe skulle mangle vil det bli laget egne nyhets-sider for dem.
  • Bilde-seksjonen referer til bildegallerier som ikke ser ut til å virke per i dag.
    Det må sjekkes ut om bildene finnes eller om de har blitt fjernet.

Gamle BK-Judo nyheter legges kontinuerlig inn

Det har i løpet av året blitt lagt inn mange gamle nyheter fra perioden 1974 og frem til nyheter som kommer inn i nå.
Totalt er vi oppe i over 718 publiserte nyheter på hjemmesiden per 20.12.23.
Det er fortsatt litt igjen å lete opp, men det aller meste fra Laagendalsposten ligger nå inne på vår hjemmeside og er søkbare på navn, men kan også finnes hvis en vet datoen ved å velge det i Arkiv.
Man kan også søke på Kategori hvis man kun er ute etter f.eks. gradering, stevner etc.

Enkelte utøvere som har holdt på over mange år og har gjort det godt innen Judo og/eller har styrt med klubbens utøvere over lang tid går gjerne mye igjen.
Nyheter som blir lagt ut på vår Facebook side blir også overført til hjemmesides nyhetsside.

Youtube

For å vise hva Judo er for de som ikke kjenner til det, så er det lagt inn noen eksempler på forsiden vår, men under trening finner man mye mer informasjon.

Man kan skrive mye om Judo, og det har vi også gjort på vår hjemmeside, men filmer viser så mye mer hva det er.
Har du lyst til å lese litt om hva som ledet til Judo og også brasiliansk Jiu-Jitsu, så kan en se på Om Judo og Jiu-Jitsu (Jujutsu), Judo og brasiliansk Jiu-jitsu.
Grunnen til at vi ikke har lagt ut egne filmer som viser barn i turneringer er at det er vanskelig å gjøre dette i praksis da man må få en godkjenning fra samtlige foreldre/barn som kommer inn i filmen, altså ikke bare utøverne.

I tillegg er det lagt inn mye under Trening som viser hvordan man knyter beltet på drakten, teknikker som skal læres til graderinger, treninger, treningsleirer, turneringer og høydepunkter fra internasjonale turneringer.

Det må sies at både Norges Judo Forbund (NJF) og Kodkokan Judo Institute har mye informasjon som de har delt ut, og vi har linket opp mot deres filmer der de viser teknikker etc., men det er også mange andre som viser teknikkene og vi har derfor flere sider som det er filmer fra, som sidene til Sampson Sampson og en youtube side som heter «Decoding Judo«, og flere legges til etter hvert.

Disse sidene kan hjelpe personer til å forstå litt mer om Judo, eller for å se litt bedre hvordan man skal utføre teknikker hvis en trenger en liten repitisjon og har glemt hva som ble vist av instruktøren på treningen, eller for å forberede seg til en gradering.

Men det er uansett det å møte opp på trening som virkelig gir fremgang for alle utøvere.

Linking til youtube-filmer

Til informasjon, om noen skulle lure, så er det å ha linker til en youtube video, eller å ha den innfelt, slik vi i noen tilfeller har på våre sider, ikke noe som går mot copyright regler.

Det kun hvis siden med filmene går ned, filmene blir flyttet bak en betalmur eller at linken/videoen er fjernet at linken brytes på vår hjemmeside.

Ser vi at en link/film ikke virker så vil den bli fjernet eller byttet ut.

Eget materiale

Det er mye som er hentet fra nettet av filmer og bilder for å vise frem Judo.
Etter hvert satser vi på å få inn flere bilder og eventuelt filmer fra våre egne utøvere, trenere og treninger/klubbmesterskap på sidene.

Mvh
Tommy Karlsen

Translate »