BK-Judo har hatt mange utøvere gjennom tidene som har gjort det veldig godt i norske mesterskap og noen har også bemerket seg internasjonalt.
I dag er mange av de som var gode utøvere blitt trenere for barn, ungdommer og voksne i BK-Judo.

Oversiktslister

Det er mange lister under BK-Judo – Historie og Resultater, både for NM indviduelt, hvem som har tatt Kongepokaler, NM lag, Dan-grader, Trenerlisenser og mye mer.
Jon Brattlid og Hans Engebretsen har holdt oversiktene vedlikeholdt og oppdatert over mange år og først nå i 2023 ble de lagt inn i nytt format på hjemmesiden samtidig som resten av hjemmesiden ble oppdatert.

Når en ser at vi har resultater fra tidlig 90-tallet på vår hjemmeside, så er ikke det så ille, med tanke på at den første internettsiden for NJF, startet av Arild Maka, kom den 01.08.1996.
Dette kan man lese mer om på Judoinfo.no, hvis en har interesse av denne delen av Judo-historien.
Så, i et historisk perspektiv i forhold til «data-alderen», så har BK-Judo ved Jon og Hans klart å få frem resultater fra ganske langt tilbake, med mye fra starten og midten av 1990-tallet.

For å ha en oversikt over resultater som skal være enklere å vedlikeholde på BK-Judos hjemmeside, så har disse nye sidene blitt laget.
Årstallet bak navnet på siden forteller hvilket år de første registrerte resultatene kom inn for den type konkurranse, lisens, stilling, verv etc.:

Norges Cup, sammenlagtvinnere: Fra 1998

NM Individuelt: Fra 1991

NM Lag: Fra 1997

Nordisk: Fra 1999

Internasjonalt: Fra 1991

Translate »