BK-Judo har hatt mange utøvere gjennom tidene og vi lagrer informasjon om både prestasjoner (Resultater) så vel som kåringer, Dan-grader, Trenerlisener, Dommerlisenser med mer.

Søking på hjemmesiden

Har du vært en aktiv utøver, enten som barn, ungdom eller voksen, i BK-Judo tidligere, eller kjenner noen som har vært det, så kan du søke på navnet til personen i «Søk i nettstedet».

Ser man på «Kategorier» så kan man velge f.eks. stevner eller gradering.
Da vil man få opp de siste og man kan så bla seg bakover i tid.
Under Arkiv kan man se på en spesifikk periode ved å velge måned/år.
Gradering består stort sett av bilder, og der er det mange av dem som er uten navn.
Kjenner du dem på bildene det gjelder, eller er der selv, og vil få lagt inn hvem det er, så bare send en mail til e3tommy@gmail.com, så skal jeg oppdatere dette.
Lim in linken for siden der bildet er, skriv plassering og navn på personen som skal inn

Det er mange lister under BK-Judo – Historie og Resultater, både for NM indviduelt, hvem som har tatt Kongepokaler, NM lag, Dan-grader, Trenerlisenser og mye mer.
Jon Brattlid og Hans Engebretsen har holdt oversiktene vedlikeholdt og oppdatert over mange år og først nå i 2023 ble de lagt inn i nytt format på hjemmesiden samtidig som resten av hjemmesiden ble oppdatert.

Når en ser at vi har resultater fra tidlig 90-tallet på vår hjemmeside, så er ikke det så ille, med tanke på at den første internettsiden for NJF, startet av Arild Maka, kom den 01.08.1996.
Dette kan man lese mer om på Judoinfo.no, hvis en har interesse av denne delen av Judo-historien.
Så, i et historisk perspektiv i forhold til «data-alderen», så har BK-Judo ved Jon og Hans klart å få frem resultater fra ganske langt tilbake, med mye fra starten og midten av 1990-tallet.

For å ha en oversikt over resultater som skal være enklere å vedlikeholde på BK-Judos hjemmeside, så har disse nye sidene blitt laget.
Årstallet bak navnet på siden forteller hvilket år de første registrerte resultatene kom inn for den type konkurranse, lisenser, stillinger, verv etc.:

Trenerlisenser: Fra 1990

Dommerlisenser: Fra 1985

Arrangør Lisenser: Fra 2003

Æresbevisninger: Fra 1985

Ledere i klubben: Fra 1974

Verv i Norges Judoforbund (NJF): Fra 1991

Så er det i tillegg en oversikt over Antall Medlemmer i BK-Judo siden stiftelsen i 1974 og frem til i dag.

På vår hjemmeside kan man finne nyheter fra f.eks. Laagendalsposten fra 1974 og frem til i dag. Det tok litt tid før Bk-Judo begynte å bli med i konkurranser, men søker man i kategorier så er det delt opp i Stevner, Gradering med mer, og er man ute etter en viss periode så kan man gå inn på Arkiv og velge år/måned, så kan en bla bakover eller forover i tid fra der.

Translate »