Uchi Mata av Maruyama – Part 1

Joshiro Maruyama har en av de beste Uchi Mata. De som kjenner til han vet at det er hans signatur-trekk og alle forbereder seg på det, men fortsatt klarer han å få til kastet.
I denne videoen har man studert Maruyama’s utrolige Uchi Mata.
En går igjennom noen av grunnene til at det er så vanskelig å forsvare seg mot dette kastet.

Uchi Mata av Maruyama – Part 2

Joshiro Maruyama har en av de beste Uchi Mata. De som kjenner til han vet at det er hans signatur-trekk og alle forbereder seg på det, men fortsatt klarer han å få til kastet.
I denne videoen har man gått igjennom to av hans variasjoner som man på engelsk har kaldt «Chasing and Stomping Uchi Mata.
Se her for timestamps.

Korean Tai Otoshi av Won-Hee Lee

Won-Hee Lee er en Koreansk Judo legende. Tidligere verdensmester og olympisk mester.
Han var kjent for sine teknikker og en av favoritt-teknikkene var Tai Otoshi.
Mange vurderer at hans Tai Otoshi var den beste noen gang når det kommer til internasjonale konkurranser.
I denne videoen analyserer man en unik variasjon av Tai Otoshi som bare Lee var i stand til å mestre.

Tai Otoshi av Denis Vieru

Dette er en analyse av Tai Otoshi utført av Denis Vieru under Paris Grand Slam 2019.
Tai Otoshi er en vakker teknikk som er ganske vanskelig å få til i en konkurranse.

Tomoe Nage teknikk

Tomoe Nage er et vakkert kast som symboliserer hovedprinsippene til Judo, selv om det vises oftere i filmer enn på konkurranser. I denne videoen prøver man å dekke noen av de vanlige tekniske aspektene til dette kastet, fordeler og ulemper med virkelige eksempler.

Yoko Tomoe Nage teknikk

Yoko Tomoe Nage er «lillebroren» til den klassiske Tomoe Nage. Denne variasjonen er mer vanlig i konkurranser. I denne videoen prøver man å dekke noen av de vanlige tekniske aspektene ved dette kastet, fordeler og ulemper med virkelige eksempler.

O Soto Gari teknikk

O Soto Gari er en av de første kastene du lærer innen Judo. Det er et tradisjonelt kast som er effektivt og ser bra ut for publikum. Noen av de beste judokaene i historien brukte og fortsatt bruker denne teknikken for å vinne medaljer. O Soto Gari kan brukes med drakt (gi) eller uten drakt (gi).
Denne videoen viser noen nøkkel momenter i å utføre teknikken og viser noen eksempler av positive og negative sider med dette kastet.

O Soto Gari og spesielle greps teknikker av Shohei Ono

En kort studie om en sjelden O Soto Gari varasjon og en uvanlig, men veldig effektiv grapping teknikk som en av de beste moderne judoka’ene, Shohei Ono, liker å bruke.

Translate »