2.-7. juli arrangerer BK-judo Viking Camp på Kongsberg. Arrangementet er et samarbeid mellom klubben og Sportif judo Skottland. Tidligere har det blitt lansert at Peter Gardiner (Sportif judo) kommer som en av trenerne, sammen med skotske utøvere. Dette er dessverre ikke tilfellet lenger. Klubben har inntil nylig utviklet Viking Camp i nært samarbeid med Gardiner, men på grunn av personlige grunner har han ikke mulighet til å være tilstede på årets leir. Det er veldig synd, men vi er så heldige å allikevel kunne presentere et sterkt trenerteam. Craig Fallon er en av Storbritannias mest suksessfulle judoutøvere. Han er en dyktig trener, og er tidligere verdens- og europamester. I tillegg er vi så heldige å ha med Alfredo Chinchilla på trenerteamet. Han har en rekke gode internasjonale plasseringer, og har bl.a. deltatt i OL i 1984.

Dessverre er det få påmeldte til stevnet, og vi har derfor valgt å avlyse det. De som har betalt vil få dette refundert. Istedenfor cup, blir det arrangert et lagstevne. Det vil være åpent for alle som kvalifiserer for å delta på campen. Oppmøte er lørdag 2. juli kl.10.00 i Skrimhallen. Det vil først være en felles oppvarming, og deretter deles det inn i lag. På ettermiddagen er det grilling og sosialt. Det koster ikke noe å delta på dette.

Arrangementet har påmeldinger fra 6 ulike nasjoner! Sverige, Færøyene, Spania, Storbritannia, Tyskland og selvsagt Norge. Det er fortsatt mulig å melde seg på campen (3.-7. juli). Absolutt siste påmeldingsfrist er 28.juni, men oppfordrer alle å melde seg på så snart som mulig. Spørsmål angående arrangementet og påmelding kan sendes til vikingcamp@outlook.com.